Raktáron
Zselé Lakk - DN144
5/3.3

A vásárlók közül 67% ajánlotta másoknak is ezt a terméket.

Kiszállítás 3 munkanapon belül!

Minőség garancia

Termék leírás  


Termék ára:
1 890 Ft
db
Zselé Lakk - DN144
  1. Magas fényű
  2. Könnyen kezelhető
  3. Base alapra egyből felvihető
  4. A hagyományos körömlakknál gyorsabban szárad
  5. 2 rétegben kell felvinni
  6. Fixálást, vagy Ultra Finish fényzselét igényel
  7. 7 ml-es kiszerelésben

Használati leírás:
A köröm felbolyhozása, portalanítása után a Nail Prep-et (vízelvonó) vigyük fel a körömfelületre majd száradás után vigyük fel a Primer-t (zsírtalanít, fertőtlenít, vízelvonó) száradása után kezdőthet a GEL POLISH HASZNÁLATA.

1. Vékony rétegben vidd fel DN Base-t (alap-fedő lakk) majd helyezd a körmöket kb. 2 percre UV vagy LED lámpa alá.

2. A kiválasztott színt kend fel vékony rétegben majd ezt követően helyezd a körmöket kb. 2 percre Uv vagy LED lámpa alá. Ezt a folyamatot 2-szer kell elvégezni!

3. Egy rétegben (vékony) vidd fel a DN Base-t(alap-fedő lakk) majd helyezd ismételten kb. 2 percre Uv vagy LED lámpa alá

4. Fixáld le a körmöket a Diamond Nails Aloe vera kivonattal rendelkező Cleanser-el

Imádom, gyönyörű szép gyümölcs joghurt színe van, a katalógus képhez képest sokkal sokkal halványabb szín, két rétegben teljesen takar, könnyű vele dolgozni, szerintem tökéletes az állaga, nem folyik szét, de mégis könnyen felvihető a köröm felületére :)

Nagyon jó minőségűek a gél lakkok. Imádom ezt a színt. Olyan szine van mint a joghurtnak :) Régóta kerestem ezt az árnyalatot.

Nagyon átlátszó gél lakk. Sajnos több rétegben sem fed 100 %-ban........................

Árfigyelő
Íratkozzon fel a(z) Zselé Lakk - DN144 árfigyelésre, így amikor akciós lesz ez a termék, Ön kap egy értesítést a megadott e-mail címre.

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam, megértettem és az ott megadott részletes és egyértelmű tájékoztatás alapján kifejezett és egyértelmű hozzájárulásomat adom, hogy a Nail Shop Bt. adataimat kezelje.